Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Det regnar i vårt sovrum!!

januari9

Jo det är sant! Det sprider sig över nästan hela innertaket med läckor här och var. Vi har nu fått flytta sängen till lekrummet (pust och stånk). Tagit isär den och satt ihop den igen. Mitt i natten.

Mitt i allt detta vaknar Irmelin och tokspyr. Tur att hon är stor nog att hojta innan så inget kommer i sängen. Hon är så duktig, vår lilla flisa… Varje gång!
Vi skulle ju på teater imorgon – Madicken – i Gbg. Jag undrar om inte Irmelin är den som sett mest fram emot detta av alla kusinerna… Hon sa innan – mellan kaskaderna – att hon hoppades på att vara bra imorgon. Jag hade inte hjärta att säga som det är… inte kan man släppa ut henne i en foajé/teater full med barn… tungt.

Jag upptäckte läckan 23.30 och då hade den precis börjat, som tur var! Tänk om vi varit bortresta… Adjöken sängen… Jag ringde hyresvärden men han låg väl och sov som vettiga människor… jag var faktiskt på väg i säng själv då. Så blev det inte.

Imorgon (idag) kommer bilder och kanske t.o.m. en liten film på det söta (tänk positivt!!) ploppandet… Vi får se vad morgondagen bär i sitt sköte.
Gäsp!

Undrar om hon kräkts färdigt än?? Vågar man gå och lägga sig? Klart man inte mår bra med så mycket kräks i magen, som min bror brukar säga.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: