Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Ingen uppvaktning till Victoria och Daniel från Marks kommun

maj26

Nej. I Mark är vi inte särskilt trevliga. Vi går på kalas utan att ta med oss present. Jag är glad att jag inte ska representera Mark på bröllopet!

Turligt nog är inte alla politiker i Mark pinsamma med käpphästar större än förstånd. 🙂 Moderaterna kommer ha en insamling som startade på mötet redan igår med att en hatt skickades runt. Enligt BT kommer allmänheten att kunna lämna sitt frivilliga bidrag i nästa vecka. BT kallar det ”en kupp”, jag kallar det en självklarhet! Jag hade startat insamlingen annars och jag kommer självklart att bidra själv. Jag är övertygad om att det kommer bli mer än 5000 på detta sättet och det är väl bara positivt? Vänsterblocket i Mark (och gnäll-MBP) utmålas som ouppfostrade och tanklösa. Folket i Marks kommun som givmilda och positiva. Välförtjänt – om du frågar mig. BT’s artikel länkas här där även bilden är lånad.

Vidare måste jag – nu när jag ändå är inne på ämnet – kommentera Victorias besynnerliga vilja att ledas fram till altaret av sin far. För mig symboliserar det ett stycke kött som lämnas från en man till en annan. Det är vanligt i USA men även på Irland har jag sett det. Däremot tror jag det är förhållandevis ovanligt i Sverige. Jag hade vägrat – min pappa hade fått viga oss isf. Men vill nu Victoria ha det såhär, så ska hon väl få det!!

Man kan välja hur man vill se på det – uppenbarligen känner jag och Victoria olika och det är väl ok? För henne är det inte förnedrande – låt henne vara då! Det har inte varit mycket den stackars flickan fått bestämma själv så låt henne för guds skull bestämma detta iaf! Jag tycker mest kyrkan ska tacka och ta emot all uppmärksamhet och inte omvandla den till något negativt. Nej, all respekt till kronprinsessan för att hon stått på sig – det är inte lätt att ha både kyrkan och sveriges alla feminister (utom jag, då) efter sig. Min beundran bara ökar. Så stavas integritet, mina vänner! SVT’s artikel länkas här.

Tagged: Nyhetstankar
One Comment to

“Ingen uppvaktning till Victoria och Daniel från Marks kommun”

  1. On juni 15th, 2010 at 13:16 Här i Fritsla… » Uppvaktningen till kronprinsessans bröllop! Says:

    […] Såhär tycker jag om att åka på bröllop utan present « Snart 30! […]

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: