Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Stationskiosken och Kôrvaboa

oktober5

Dåså… Såhär ser det  ut i Fritsla just nu. Stationskiosken köptes i våras (tror jag) men de som köpte den var inte riktigt nöjd med inkomsten – såvitt jag förstår. Sagt och gjort, posten flyttades efter många om och men (skulle till tappen först enligt vad jag hörde) till Företagshotellet mitt emot Gärdebo. Har faktiskt inte varit inne än men enligt ryktet är det mysigt med möjlighet till att köpa lite fika och även spela på hästar och lotto mm. Det har gått lite olika rykten om vad som ska hända med kiosken, bl.a försäljning av begagnade prylar. Det senaste jag hörde var en liten matbutik eller t.o.m. restaurang. Jag har sett ägarna stå utanför och städa upp fasaden och de har jobbat inomhus en hel del med. Även dränering behövdes – igen enligt ryktet. Tycker det är toppen att någon köpt det och jag hoppas på en mysig liten restaurang eller varför inte take-out? Pizza är gott ibland men lite ”riktig” mat att köpa hem hade nog inte skadat! Så här ser det ut i dagsläget:

Stationskiosken

Korvkiosken stängde 26/11 -08. Vi har väntat och väntat på att någon ska köpa det. Våren och sommaren var oliiidlig utan mjukglass! Funderade ett litet tag på att låna hem mjukglass-maskinen men var rädd för att det skulle räknas som stöld… Jag hörde ett rykte för ett par veckor sedan att det var sålt. Inget hände på ett tag men häromdagen såg jag att de tagit ner Till salu-lappen… Hoppas, hoppas, HOPPAS!

GE OSS MJUKGLASS!!!

Kôrvaboa

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: