Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Varför Marks kommun, varför??

november3

Läs den här artikeln i Borås tidning:

Ropen skalla – julgranar till alla!! (eller ingen)

Maken till orättvisa…! Varför ska Kinna och Skene få gran?? Mig veterligen används de inte ens utan bara står. I Fritsla har vi iaf vett att använda vår gran. Massor av folk var med och dansade förra året, det var väldigt uppskattat. Och kul! Visserligen fick jag hålla i det själv pga sjukdom och en kör som hade annat för sig. Min röst må vara stark men utomhus med en bamsinggran i mitten… Tja, jag var tidvis blå i ansiktet (kändes så iaf) och slog nästan knut på stämbanden. Men det funkade och var värt det. All the way! Det gjorde mig så lycklig! Alla sjöng och vidarebefodrade låtarna jag valt ut. Det var en lycklig stund! Knussla inte nu, låt oss ha vår julgran eller var iaf konsekvent! Jag kommer inte dansa runt nån gran i Kinna så om det var er plan så får ni tji! Jag dansar bara i Fritsla. Så är det med den saken!

Dessutom – centralort hit och centralort dit… Alla vet väl att huvudorten i mark är Fritsla. Den som räknas. 😉

Tagged: Gran
2 Comments to

“Varför Marks kommun, varför??”

  1. On november 4th, 2009 at 09:48 birka Says:

    I värsta fall får vi väl i byalaget ordna en liten och ställa dit 🙂

  2. On november 4th, 2009 at 14:24 Matilda Lindal Says:

    Visst, det får vi ju göra. Det kommer gå jättebra det med! Jag påpekar bara det orättvisa i frågan. Tramsiga politiker, om du frågar mig.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: