Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Julagille i Boråsparken

december19

Var och dansade gammaldans igår. Shit vad kul det var! Får mersmak. Visst är det lite svårt när man bara dansar en gång om året… Eller förresten, det är mest nerverna. Det går rätt bra när jag väl kommer igång. De spelade inte de nya danserna, var lite besviken över det faktiskt. Hade tränat lite på ”Amanda sving”. Lite. Tror faktiskt jag klarat den någorlunda om jag hade fått en herre som kunde föra hyfsat. Men ”Återblick” hittade jag ju inte på nätet. Hur svårt kan det vara iofs…? Kom en hel del folk från Småland, det var himla kul! Dåligt med tjoande, tyvärr (jag hinner inte, har så mycket att prata om). En fördel var att det var ganska jämt mellan damer och herrar. Jag kom knappt av golvet. Jättekul! Kanske ser jag inte så avskräckande ung ut längre heller…? Vet ej.

Som vanligt var det C-laget som spelade. Fast utan Peter bakom trumsetet, där satt hans bror, Dennis. Lite besviken blir man, även om de ser ungefär lika buttra ut så lyser Peter upp lite ibland iaf. Japp. De bistra, buttra bröderna Brodin. 🙂 Dessutom tycker jag att Peter sjunger bättre. Mycket bättre t.o.m. Men han spelade med Partybandet i Göteborg. Tjafs! Sture och Conny var på g iaf och spelade och sjöng glatt. Jag har inte tid att lyssna så mycket nuförtiden, måste koncentrera mig på att få ihop båda fötterna. Saknar Robban, han drog igång de andra och lyfte hela bandet. Med Dennis får jag intrycket av att han tycker att han är för bra för detta. Att han tycker det är lite fånigt och pinsamt att spela med ett gammaldansband. Fast det är bara så som jag tycker det ser ut! Han kanske tycker det är jättekul. På insidan.

Allt som allt var det tokkul! Jag ska försöka få med min Peter till sommaren. Och Oisín – om han vill. Kusin E är jättesugen och jag kan knappt vänta! Vi ses i Sandsjön i sommar! 🙂 Nu ska vi koka knäck!

Tagged: Dans
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: