Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Gammaldans!

januari20

Var och dansade igår. Eller ja… barnen dansade. Jag försökte lära dem ”Svingen” men det kan hända att de är något för små… I slutändan ville de helst bara springa runt. Klart att det är kul med!

Tänkte lära Peter sen. Tror han kan bli en redigt bra dansare. Jag kan ju lära honom! Barnen kan följa med, nybörjarkursen är bara mellan 18.30 – 19.45. Bara att åka hem och putta dem i säng sedan! Jag blev jättesugen igår. Vi dansar i Borås folkets park (den vid Borås djurpark och Alidebergsbadet, you know) med föreningen Borås GDF (GammalDansFörening) de senaste åren har jag bara åkt varje julagille. Om ni vill se när jag graciöst svänger mina lurviga i julas, kan ni kan ni klicka här (och trycka på tredje bilden)!  Igår hann jag se när de stegade Amanda swing som är en ny mycket populär dans. Och rolig är den med! Filmer finns. Här t.ex:

Youtube rocks!

Tagged: Dans Filmer
2 Comments to

“Gammaldans!”

  1. On januari 21st, 2010 at 13:01 Moster Fina Says:

    kunde inte hjälpa men va tvungen att gå in och titta på bilden när du dansar… det är inte konstigt att du blir uppbjuden hela tiden av gamla män när du visar halva brösten hahahahahaha… du har jätte fina bröst… älskar dig.. kram

  2. On januari 22nd, 2010 at 08:45 Matilda Lindal Says:

    Det är inte konstigt att jag blir uppbjuden av gamla män när det bara finns gamla män där… 🙂 Ja, det var kanske i det mest urringade laget… Tänkte inte på det förrän mamma sa det i Parken. Tack vännen! Du har jättefina bröst med! De är ju tom fina utan BH!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: