Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Melodikrysset nr. 19

maj16

Kör bara lite snabbt eftersom jag inte hunnit blogga om det förrän nu.

Först är det den mystiska musikalen där låten ”Tea for two” ingick. Inte ens svägerskan som brukar hålla koll på musikaler visste. Som tur var fick vi ju hjälp senare så vi vet att musikalen heter något med NO L3 NO V15. Efter att googlat lite hittade jag ”No No Nanette”. Herregud! Krångligare synopsis får man leta efter… Rörigt så jag blev yr i huvudet!

Nu går vi tillbaka lite i tiden till sången med något ur djurriket där vi försökte få in ”skatorna” och ”svalorna” och allt möjligt. Sist kom pappan på att det nog var ”SISKORNA V8 i björken”. Kan avnjutas här!

Det sista jag letat fram är ”AJ L14 aj aj vilken liten röd ros”. Här med BAO och Helen Sjöholm. Denna satte myror i skallen på oss alla men pappa sa sedan att ”aj” kändes mest rätt. Han hade rätt som vanligt.

Så! nu har jag annat för mig. Nu får vi vänta tills lördag innan vi får höra Anders Eldemans ljuva stämma igen. Då i Lund.

Tagged: Melodikrysset
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: