Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Melodikrysset 22

juni5

Idag löstes melodikrysset uppe på 6:an eftersom de på 1:an var upptagna på annat håll. En var i stugan och en tog hand om tyskar och polacker. Men men.. någon måste göra det också! 🙂

Det var inga större svårigheter idag. LEONARD L2 Cohens låt som Sven Wollter sjöng vill jag höra på engelska så den har jag letat upp. LÄNK. Fina grejer!

Det enda som vi verkligen fick grubbla över var V1 – SOLUR var rätt ord. Det var vi ganska säkra på efter att ha dividerat och provat alla möjliga bokstavskombinationer. Det var min älskade som tänkte ut det, genialisk som han är… Låten heter ”Räkna de lyckliga stunderna blott” av Jules Sylvain och kommer från filmen med samma namn. Den handlar om Alf som är förälskad i Lilian trots att hon inte är fin nog. Länk till wikipedia HÄR för den som vill. Låten hittar du HÄR fast med Anita Lindblom ur filmen ”Rännstensungar”. Man hört tydligt att hon sjunger om ett solur i början. Yey!

Det var allt jag tänkte blogga om idag… Jag har planterat lite på balkongen idag – alldeles för sent men nu är det gjort iaf. Hoppas det blir bra ändå… Jag har varit väldigt slarvig med mina blommor i år.

Imorgon tänkte vi åka till Varberg, sköna sommarstaden!

Tagged: Melodikrysset
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: