Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Äntligen hemma…!

augusti14

Nu är vi äntligen hemma i ”sköna gröna Fritsla” igen… Vi har haft en härlig vecka (nästan) i Varberg med besök på Himleriket (jo, det heter faen så fortfarande…! Jag säger inte Fun city om jag inte måste… 🙂 )

Jag kommer skriva lååångt inlägg (2 st.) när jag hinner… Har ju börjat plugga igen och det är kul och inspirerande! Lämnat in första uppgiften på Ergonomin och fick ett stiligt VN. Bara att köra på. Peter börjar jobba igen på mån och barnen skola och dagis i veckan. Hösten närmar sig…

När vi åkte hem idag räknade vi (läs Peter) på när vi sov i våra egna sängar senast… Det var i slutet på juli senast! Om man inte räknar de tre timmarna vi sov innan vi åkte till Varberg morgonen mellan måndag och tisdag i förra veckan.

Idag har vi grillat (eller ja.. ätit! Johan grillar och vi äter. Gott!) på 6:an. Oh Jaysus vad smaskigt! Skönt att vara hemma igen. Imorgon kanske vi tar oss ut i skogen och letar svamp och blåbär. Sedan är det ju fotboll imorgon med…! Låt oss upprepa vårens match (fatta ironiskt om nu Assyriska vinner med 0-3…!) och vinna!!

Jag tror på Hammarby. Som alltid. Har hört att hoppet är det sista som överger människan men det känns sådär när hammarbyfotboll.se varnar för att vi kanske måste stanna ett år till i superettan: ”Detta kommer alltså kunna innebära att vi blir tvungna att spela i Superettan i ett år till.” Vem ger upp innan den feta tanten ens ställt sig på scen…??? LÄNK! Skäms!

Supportrarna kommer att hojta ”Avgå Borgqvist” om Bajen förlorar ändå. Jag undrar hur Tony Gustavsson känner sig idag med tanke på vad han ändå lyckades prestera när Charlie Davis lämnade… (inte så mycket, men det var ett trött uppgivet Hammarby utan edge…) Då hade han ingen Marco van Basten-han-kommer-att-säljas-för-40- miljoner-Linus att luta sig tillbaka på eller ”Give me Hopf, Johannes” i mål… I’m just saying… (Gillade Tony. Mycket.)
Är det bara jag – eller ser Castro-Tello ut att vara extremt nöjd med den kramen… 🙂 Söt!

Nu har jag annat att pyssla med i vår efterlängtade säng som står i ett rum helt utan barn…… 🙂 Tjing!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: