Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

När jag ändå är inne på politiken…

augusti21

…och nosar så kan jag inte låta bli att kommentera LO’s fulfula reklam. Jag har inte sett den men svägerskan har ondgjort sig i sin blogg och jag kan inte annat än hålla med.  Det här är inte ok:

Jag tror LO gör bort sig rätt ordentligt med den här kampanjen och jag tror inte sossarna är alltför nöjda. Jag tror de flesta i Sverige är smarta nog att inte gå på den manipulerade statistiken. De som är puckade nog, röstar nog på SD istället… 🙂
Att hoppa på enstaka personer på det här sättet tycker jag är pinsamt fult och passar inte in i svensk politik. Tänk så arga sossarna blev när någon (vem det nu var i alliansen) sa ordet toblerone för några månader sedan. Det tyckte de var lågt…..

På tal om toblerone hittade jag Tobleronebloggen och ett svar, ursprungligen postat på valaffisch.se:

Hihi! Det anspelar naturligtvis på de två sossarna som polisen tog på bar gärning med prostituerade. Och var befann de sig…? LO’s övernattningslägenhet, förstås! Se om jag hittar länk till artikel… Hittat!
Detta är iaf gjort med glimten i ögat, mer än man kan säga om de andra… Satir, mina vänner, är kul. Riktigt kul! mer sånt kul finns på valaffisch.se (länk högre upp i inlägget) och är väl värt ett besök!
Näe, skäms LO! Bra att svägerskan mailat dem ett mycket argt mail. Bra svägerskan!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: