Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

”Borken” ut….

september6

…men vem kommer in?

Hammarbys tränare Michael Borgqvist (även kallad ”Gnagaren” eftersom han har lite otäcka 🙂 sympatier) har idag kastat in handduken efter alltför många hot. LÄNK till SVT här. Det är absolut inte ok och mycket sorgligt. Att han har hotats alltså. Jag är själaglad över att han beger sig! Jag har verkligen inte förstått mig på hans laguttagningar och jag är nog inte ensam. Uppenbarligen inte.
Att han inte avgått tidigare är för mig en gåta med tanke på hur Bajen har presterat i cupen jämfört med superettan. Det laget har ju en jävla (ja, jag svär men det är befogat) potential som Borgqvist inte lyckats få fram mot alla lag. Faktiskt mot ganska få lag. Inget jädrar anamma mot puttefnasklag i superettan som vi ”ska äga” som barnen säger nuförtiden.

Simon Helg som jag tycker springer så benen glöder får inte spela. Castro-Tello får komma in i halvtid om han har tur… Medan andra Crouch-kopior som bara virrar får spela från start (ibland). Vafalls?!

Men den stora frågan är ju vem som kommer in. Vem kan leda vårt Hammarby framåt och uppåt? Jag känner att Tony Gustavsson och Hammarby hade som en kärleksrelation som aldrig blev riktigt färdig… Att han blev sparkad förra året men att Borken har fått härja nästan hela säsongen är för mig obegripligt. Såvitt jag vet är Tony fortfarande fri och ledig efter sommarens VM-kommenterande.

Tony, kom hem. Jag vet att du vill!

Tagged: Hammarby
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: