Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Valvaka!

september19

Edit 00.05: Har nu lyssnat på  Reinfeldts tal och det är otroligt skönt att höra att han inte kommer att samarbeta med SD. Det visste man väl men det är otroligt skönt att höra honom säga det och sedan upprepa det i intervju. Förhoppningsvis har många poströstat på Alliansen…
Detta förstörde helt klart det roliga med den här dagen… Jag är glad att Alliansen tog hem flest röster – även om de inte är i majoritet. Idag.
Jag tycker det märks att Fredrik är lite nedstämd, pressad och inte särskilt nöjd med SD’s framgångar. Stackars! Nu sitter de och planerar i sminkrummet. Hoppas de kommer på något bra!
Vi får se framåt. Jag tänker gå och lägga mig. Måste bara upprepa vad jag läste på SVT’s hemsida, där någon twittrat:

”@tkj: Jag hörde kanske fel, men jag tyckte att SD:s representant sa att ”Nu är vårt nästa mål att invadera Polen”!”

Hihi! 😀  Bra att lägga sig med ett leende på läpparna – trots allt. God natt!

——————————————————————————————————————————————————————-

Edit 23.05: Åkesson är inne och får prata på SVT. ”Vi är beredda att förhandla och få något tillbaka….” Jo det är ju det vi är oroliga för!
Ohly vägrar sminkas i samma rum som Åkesson. Visst förstår jag honom men nu är vi där vi är. Vi får göra så gott vi kan under de här omständigheterna, ska Lars låta bli att gå till jobbet…?
Det är inte över än! Hoppas, hoppas Alliansen får majoritet ändå!

——————————————————————————————————————————————————————–

Edit 22.15: Fan! Nu ser det inte bra ut… Visst vinner alliansen alldeles säkert men inte med majoritet. Just nu alltså. SD är så gott som inne och de kan få någon sorts vågmästarroll. Det är ju inte över innan den tjocka tanten sjunger och det är ett ganska bra tag innan hon höjer sin ljuva stämma… I natt någon gång.

——————————————————————————————————————————————————————–

Edit 21.50: Enligt prognosen får Alliansen majoritet!! Hoppas, hoppas! SD kan vara i riksdagen hur mycket de vill… Det hjälps inte! De kommer ha ABSOLUT inget att säga till om ändå! Gött!!

——————————————————————————————————————————————————————-

MY GAAAHD så spännande det är!!

Vi har varit och röstat och det var en helt fantastisk kick!! Jag gick ut från vallokalen med världens största leende på läpparna. Det känns som om jag gjort jättemycket för demokratin och mot SD. Så härligt det var! Nu har ju de första mätningarna kommit – VALU. Det ser bra ut för alliansen (hurra!) men också bra för SD (neeej!). Det sista känns inte bra. Inte alls bra!

Nu är det väldigt tidigt och vi får hoppas att det preliminära resultatet stämmer på vissa ställen och inte på andra. Det ser iaf ut som att SD kommer in och då får vi verkligen hoppas att vi får majoritet i alliansen!!
Nu ska jag koncentrera mig på TV’n lite. Snart kommer ett första utlåtande utifrån rösträknandet… Spännande, spännande…!

Tagged: Politik
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: