Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

CupFINAL!!!

oktober27

Fantastiska Bajen! Det gläder våra misshandlade fotbolls-hjärtan att vi äntligen får lite medvind! Vi tog hem det på straffar för andra gången i år (BP i somras), gaaah, nerverna!

Hallenius spelade inte pga. knät så nu får vi sikta in oss på finalen den 13 november På söderstadion. (Kusin E’s födelsedag… Is it a sign?) Man vill ju liksom hylla honom innan han drar (inte jag personligen, tyvärr, men Bajen-klacken!)… Vem ska nu smeka in bollen i mål?
Jo, Christer Gustafsson har gjort bra ifrån sig och nu ryktas det om en viss ”Runa” som tydligen tränar med Bajen. Den mannen har hjärta, han har en del att lära andra ex-bajare som häver ur sig löften utan att hålla dem… Som bror min väntat på Björn Runströms återkomst, hoppas det blir av! Aftonbladets artikel om detta hittar jag inte nu. Konstigt?
Castro-Tello gjorde andra målet i dagens match. Han är en härlig spelare…

Oisín skötte sig som vanligt finfint i Borås och detta var antagligen vårt sista besök där. Som jag fattat det så lämnar de över till rehabiliteringscentret i Göteborg och Borås nu när vi snart får en diagnos (hoppas!).
Det märktes idag att det går framåt. Han ligger förstås långt bakom jämnåriga i styrka men han kan t.ex. gå uppför trappan utan att dra sig upp och ändå gå rak i ryggen! Det är jätteskillnad mot i våras!
Mycket kan det bero på att han känner sin kropp bättre och kan kontrollera rörelserna mer. Hon sa även att hans balans är otroligt bra. Kul att höra!
Nu ska jag lägga mig, tror jag… Det är en dag imorgon också.

Tagged: Hammarby Oisín
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: