Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

En timme till!

oktober30

Inatt är nästan min favoritnatt! Tänk att få en hel timmes sömn till skänks, bara sådär! Inatt drar vi tillbaka klockan en timme och får således en hel timme extra i sängen. Lovely!

Enligt SVT (LÄNK) förlorar vi på att flytta klockan, de tycker vi borde ha sommartid jämt för att man förlorar eftermiddagsljus som är viktigt eftersom det är då vi är ute. Mor min tycker likadant. Det gör INTE jag! Bäst var det förstås på den tiden när man jobbade helg och fick börja en timme senare… åh ljuva tanke! Lite avis på brorsan som har SÅN TUR!
Jag behöver det här ”extra” timmen på hösten, mitt i allt regn, rusk och mörker (jag gillar ju alla väder men ibland blir det lite enformigt) behöver jag just detta! Vårens omställning är fruktansvärd – tro inte annat – men den kan jag hantera i allt fågelkvitter och endorfinbrus… Dessutom hjälper det mig att hålla reda på vilket håll man ställer klockan åt. En timme mer att sova – eller mindre, beroende på när man behöver det som allra mest.

Idag har vi varit på spökfest. Har inte tagit några kort på barnen, får kanske låna av svägerskan? Barnen var Madicken och Link (of Zelda), Peter var en oerhört charmig (naturligtvis) Björnbuse och jag lånade Irmelins två år gamla lussedräkt och föreställde en Lussekatt (eller Lustigkatt). Dräkten är gul (och lite bylsig – hon hade den över overallen eftersom de lussar ute) med målade virvlar på och i ansiktet är jag katt-sminkad. Så här:

Man har inte roligare än man gör sig… 🙂 Nu ska vi sätta igång med nya pusslet. Hoppas ni får en härlig sovmorgon imorgon!

One Comment to

“En timme till!”

  1. On oktober 31st, 2010 at 19:38 Fina Says:

    ´Birka hade lagt ut en bild på dig och peter.. jag gissade att du va en gravid katt… hahahaha hade lite fel… lussekatt… =)

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: