Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Pausar….

november10

Jag har inte lagt av… jag funderar lika mycket som innan men efter förra veckan med lov och allt så blev det inte så mycket bloggat och jag ligger hopplöst efter i skolan. Jag läser bara ett ämne just nu och det går trögt! För lite press, me thinks. Jag slöar till.

Jag har en del att visa er faktiskt. Jag har piffat mig hos Pia i Kinna. Färg och allt!
Sedan åkte den kvinnliga delen av familjen till Göteborg (tja, Fina bor ju där) och var modeller för en dag. Det kommer jag skriva ett långt och ganska irriterat inlägg om, känner jag på mig. Huga! Men det var kul att umgås bara damerna i familjen, det gör jag gärna om fast på ett trevligare ställe… mer om det senare!

Så har vi förstås lekt i snön! En maffig snölykta – dryga metern hög – står ute på gården och en snögubbe som är lika lång som Irmelin.  Jag hoppas kylan håller i sig såpass att jag kan tända den ikväll igen, då får ni åka förbi – ni som bor i Fritsla och kika. Den är jättefin!

Så nu ska jag återvända till Administrationen och läran om hur man skriver protokoll. Yes!

2 Comments to

“Pausar….”

  1. On november 10th, 2010 at 10:03 Cilla Says:

    Jag vill se bilder på snön!!!!!! Vill oskcå ha snö!!! Är såååååååå avundskjuk och vi som inte ens skall hem till jul. Det känns tungt. Men nu är jag på väg till stan och skall handla födesledags presenter till stumpan min. I morn blir hon 8 år.

  2. On november 12th, 2010 at 11:14 Matilda Lindal Says:

    Ska ni inte hem… Så tråkigt!
    Mina barn är på Irland i jul i år så jag får fira jul utan barn. Det är tråkigt också! Allmänt tråkig jul i år alltså.

    Snökort kommer antagligen nästa vecka, jag är så fruktansvärt oinspirerad i skolan att jag nästan gråter. DET BLIR INGET GJORT!!!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: