Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Barnens allsång i Rydal

november28

Idag far jag till Rydal och spelar lite allsång med barnen på deras julskyltning. Det är så kul att spela med barn, de har en sådan sångglädje, det spelar ingen roll om tonerna glider och melodin faktiskt är en annan än den jag spelar, den entusiasmen väger upp för allt!

Så jag och Irmelin har övat lite. Det kommer att bli hemskt kallt att spela ute som jag gjorde förra året. Visserligen har jag kanonfina torgvantar köpta på Accessorize i Göteborg, de har fleece invändigt om man kan dra över dem så de blir hela vantar men ändå… Det är ju -3 ute… Brrrr…!

Förra året satt jag i hemvärnets tält och det var väldigt få barn så jag blev mäkta förvånad när de ringde i år igen. Det visade sig att alla barn kom mycket senare eftersom de väntade på tomten. I år ska jag vara där senare, ska bli så kul! Nu ska jag återgå till att fila på min repertoar. Ville ha in lite jullåtar…

Granen har förresten kommit till Fritsla! Bild finns i min telefon och jag kommer visa sedan. Dessutom ska det ju traditionsenligt dansas kring granen nästa söndag klockan… jaa… vid 16, kanske? Återkommer. Gitarren ropar på mig.

Tagged: Fritsla Gran Musik
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: