Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Lämnat in sista uppgift…

december13

… i Administration B. Shit, vad det satt långt inne. Är helt slut! Bara ett prov att göra nu i veckan innan det är JULLOV!

Ska nu laga mat till barnen innan vi ska gå ut och leta meteorregn (ja, det ska ju vara i olika färger!) . Förhoppningsvis, ser inte riktigt klart ut men vi får se.

Idag har jag repat med Oisíns Lucia-tåg på skolan och det där med att spela gitarr i -10 är ingen lek! Efter första låten kunde jag inte känna mina fingertoppar… men vi spelade genom låtarna på ostämda, OSTÄMDA gitarrer, jag och Robin. Blåa händer (särskilt stackars Robin som inte hade torgvantar) men på glatt humör. Imorgon spelar vi upp för skola först och föräldrar sedan. Hoppas, HOPPAS barnen tittar på mig, har inte hunnit öva alls tillräckligt men, men… Wish us luck!

Ska sedan visa bild på Irmelins luciafirande på dagis. Hon hade klart den mest udda utklädningen!

PS. FIFA har stängt omröstningen för världens vackraste mål. Tack alla ni som röstat (å Linus Hallenius vägnar…)!

Edit 19.05: Finfina betyg av min lärare, ”Suveränt” säger han om hela kursen (VN på uppgiften). Bara prov kvar… NU går vi ut!

Tagged: Jul Musik Studier
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: