Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

VAKNA fritslabor!!

december16

Läser i Markbladet att herrarna Sören Fägersten (S) och Pontus Johansson (C) uttalat sig och jag ser rött. Vad i…??! ”Hade inte beslutat annorlunda” – ja då tycker jag inte han ska sitta i en sådan nämnd! Hur kan de bara riva en del av vårt förflutna på det sättet utan att ens informera oss fritslabor! Jag skäms över kommunen, det är oerhört klantigt skött och så har de inte ens mage att erkänna det??? Grrrrr!
Jag hade köpt det! Alla föreningarna hade kunnat ta över det gratis. Hur dåligt kan huset ha varit?! Var är utredningen som bevisar det?! Har de självgoda herrarna varit inne i huset? Det har jag! Det såg lika gediget ut som det gjorde för 20 år sedan när jag sprang omkring där. Vansinne!
Inte en enda insändare kan jag läsa i Markbladet. Var är alla fritslabor?? Ska kommunen få fortsätta riva ner och trampa på våra kulturminnen? Nu får vi ryta ifrån!!

Jag tänker sätta mig imorgon och skissa på en insändare. Såhär får det inte gå till! Morr!

Nu har jag även haft prov i Administration B och jag tror det gick bra. Det känns bra. Jag återkommer när jag fått svaret men erkänner att jag hoppas på ett MVG även i denna kurs.
Fast jag är för arg för att glädjas åt att jag faktiskt har jullov. Aldrig får man vara riktigt nöjd…! Förbannade politiker!

Edit: 36/36 var slutpoängen på provet och ett MVG i betyg! Yey me! Fast jag är fortfarande fly förbannad! Grrrrr!

Tagged: Fritsla Studier
2 Comments to

“VAKNA fritslabor!!”

  1. On december 17th, 2010 at 00:10 mamman Says:

    Grattis gumman till MVG, du är bäst!

    Ja, inte underligt att man ligger här o är sjuk…så fort man tittar ut genom fönstret vill man inte tro sina ögon!!!

  2. On december 17th, 2010 at 10:19 Matilda Lindal Says:

    Jag var SÅ arg igår. Nu har det lugnat sig något…

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: