Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Träningsvärk!

december17

Jag har träningsvärk idag. Tappade något på golvet i morse och skulle böja mig ner varpå ALLA muskler i hela kroppen (typ) protesterade. Främst benen och axlarna/armarna.

Jag funderade lite (är ju ingen träningsnarkoman direkt…) och kom fram till att det måste vara snölyktan jag byggde igår. Två gånger om… Nu är man ju ingen världsatlet direkt och ni tycker nog att jag måste vara en väldigt klen flicka…. men titta då på snölyktan (glöm inte att klicka för större bild!):

Ganska maffig, va? Gjorde en på morgonen – som rasade innan lunch 🙁 – så detta är den andra, som blev ännu högre. Det är lite svårt att se riktigt hur hög den är så jag tog kort i går kväll med Irmelin bredvid (klick=större, you know the drill…):

Jag vet… kortet är sådär. Hittade ingen bättre kamera i farten.
Irmelin är ju 120 cm lång ganska precis och den här är lite högre ändå! Jag är SÅ nöjd och stolt! Visst tog det lite tid men det var det värt. Ska tända den ikväll igen men funderar på om man kan använda ett annat ljus så den brinner längre… Hmmm… Peter och jag ska grubbla. Funderar med på att göra en egen tag för snölyktor… Yes, det gör jag!

Tror jag ska ta en varm dusch för att lindra muskelvärken… Idag är barnens sista dag i skola och på dagis innan jullovet. På måndag åker de… suck… Men bra! För deras skull. Förstås.

Tagged: Jul Snölyktor
9 Comments to

“Träningsvärk!”

  1. On december 17th, 2010 at 14:46 birka Says:

    Du är bäst!

  2. On december 17th, 2010 at 15:38 Matilda Lindal Says:

    Tja… (sa hon blygsamt) iaf när det gäller snölyktor… Tänk om man kunde vara ika tålmodig med sina barn… 🙂

  3. On december 17th, 2010 at 20:13 Cilla Says:

    Den var SUPER FIN!!!! Förstår att det känns trist att dom åker. Se till att dom packar vinter kläder med sig snön e på väg hit!!! KRamar

  4. On december 17th, 2010 at 21:21 Matilda Lindal Says:

    Tror du de ska ha på sig overall eller fleecefodrade regnkläder? Snackar vi blötsnö eller massa minusgrader? Jag funderar på regnkläderna… Kanske räcker de? Är faktiskt riktigt varma och perfekta i blötsnö… Hmmm…

  5. On december 18th, 2010 at 21:59 Cilla Says:

    Ja just nu är det minus 4 men regnkläderna räcker att ta med. Förra omgången snö hade mina barn sina regn byxor i och det var varmt nog. Det bli ju kanske bara minus 1 eller minus 2 på dan.

  6. On december 18th, 2010 at 23:09 Matilda Lindal Says:

    Som jag anade… blir bra. Tack för tipset! Vi har haft kallaste november/december på 100 år här. Nåt liknande på Irland?

  7. On december 19th, 2010 at 10:53 Cilla Says:

    Ja vi har också haft kallaste och tidigaste snö på vet inte hur länge. Första advent kom snön i massor och låg i 2 veckor. Många skolor var tvugna att stänga ett par dagar för det var sååå mycket snö, j och o skola var stängd i 3 dagar. JÄTTE MYSIGT tyckte vi som älskar att leka i snön.

  8. On december 19th, 2010 at 20:30 Ann-Sofi Says:

    Gick förbi eran fina snölykta i fredags sååå fin vekligen!!

  9. On december 21st, 2010 at 19:54 Matilda Lindal Says:

    Tack!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: