Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Litet litet vårtecken…

januari18

Var hemma hos föräldrarna på visit. Grupparbetet vi ska göra i Projektarbete ska göras åt min pappa. Ett Excel-ark där han kan lägga in alla biljetter till Inspirationsdagarna de har i Göteborg. Det blir med 6 blad och är faktiskt mer avancerat än vad det låter… 🙂 Biljetterna säljs på lite olika sätt och det säljs även lunch-biljetter.
Känns skönt att vara igång iaf. Detta är en kurs jag varit lite nervös inför…

Men det var inte det jag skulle blogga om.

Det var det lilla, lilla vårtecknet som knappt räknas men det är ju så kul att se! Titta:

Yttepyttesmå knoppar – antagligen Snödroppar. Jag var tvungen att ringa in dem, de var ju så små! Dessutom har jag ingen macro-funktion på telefonen så det blir alltid lite suddigt på så nära håll… Klickar man så blir det större (men tyvärr inte klarare… 🙂 ). Men visst är det en bra början på den långa vägen fram till våren…?

Nu tittar vi på inspelat Midsomer murders från i söndags. Mysigt!

Tagged: Studier Vår
2 Comments to

“Litet litet vårtecken…”

  1. On januari 19th, 2011 at 09:22 Sonja Says:

    Underbart! Tack för vårtecknet, vi är på rätt sida mörkret nu! 😉
    Och i morse var första morgonen som det inte var kolmörkt ute när vi åkte tilll jobbet, ännu ett vårtecken! 🙂 Hurra för vårtecken! 🙂
    //Sonja

  2. On januari 19th, 2011 at 11:28 Matilda Lindal Says:

    Igår var det ju helt enormt! Porlade i brunnarna och man riktigt såg hur isen smälte. Tyvärr är det ju slut på det nu, ikväll fryser det på igen. Får bita ihop ett tag till. Men det blir ju ljusare, som du sa! Hurra för vårtecken!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: