Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Runström nästa?

februari9

Så har då Paulinho kommit hem till söder. Roligt! Inte alls oväntat, jag tycker det känns som en riktigt skön värvning och jag hoppas det går vägen! Hoppas du bara ÖSER in mål… ”Ett beslut jag tagit med hjärtat”. Ljuvliga ord!

Då undrar vi alla om inte Runa ska ta och komma hem också? Han verkar ju inte ovillig och med satsningarna AEG har lovat så behöver han kanske suga på ramarna heller? Så mycket glöd som Runa uppvisat (bara den inte slocknat efter all otur ute i Europa) förr om åren, så är det väl lite det som saknats i Hammarby under det gångna året?

Angående Degerfors-matchen (förlust med 0-4 känns… inte så bra) så resonerar jag som såhär: Förra året var det ett taggat lag på försäsongen och ett inte så taggat lag under själva säsongen. Kanske är det såhär det funkar? Hellre en dålig försäsong och sedan bra säsong, än tvärtom (rimmade nästan t.o.m.!). Sedan vann vi ju den andra matchen (aldrig fel att vinna heller)!
Och att Ivan Tedengren (som har en liten connection till den Lindalska Hammarby-kärleken) gör mål i en träningsmatch är ju hur kul som helst! Vi såg honom göra finfina mål i Mariedal cup (heter den så?) i Borås för några år sedan, hoppas han fortsätter utvecklas och att vi får se honom i truppen i framöver!

Hittade förresten lite kort från det tillfället. Detta var alltså november 2008, vad små de var… 🙂 :

Lite får man leka mellan  matcherna (vilket häftigt hår han hade! 😀 )

Vissa andra måste man muta lite, men ni ser ju hur fokuserad hon är på fotbollen!! Lillskruttan, tänk att hon var så liten… och lockig! Vart tog de lockarna vägen??

Vad det är härligt att det är igång igen! Forza Bajen!!

Tagged: Hammarby
2 Comments to

“Runström nästa?”

  1. On februari 10th, 2011 at 11:14 Fina Says:

    ååå sååå söta dom är… heja bajen … saknar er massor… kram

  2. On februari 15th, 2011 at 13:11 Matilda Lindal Says:

    Så har de en ovanligt fin moster att brås på också… 😉 Vi saknar dig med!!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: