Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Huvudvärk och näsblod

februari16

Efter att ha legat hela dagen i huvudvärk (riktigt migrän-blixtrande i korta intervaller) och ett uppvaknande med näsblod på kudden (fräscht!) läser jag att vi fått ny forward i Bajen! Spännande!

Sinan Ayranci heter han och som vanligt har jag inte en aning om vem han är, men jädrar vilken bra känsla jag fick! Han verkar ha hjärta och vilja och verkar vara VÄLDIGT all-round. Jag vill helst inte ha Castro-Tello på topp, tycker han är bättre precis bakom… ja kanske Sinan och Paulinho! Jag är absolut ingen fotbollsexpert utan brukar gå mer på känsla i mina åsikter. Sån är jag.
Min känsla angående försäsongen som börjat dåligt är som sagt: Dålig försäsong – bra superettansäsong. Detta grundar jag på förra årets insats och – framför allt – på känsla.

Förlust 1-0 mot BP är ingen katastrof. Avsaknaden av glöd och kämpaanda är katastrof. Det lät så otäckt bekant med för många tillslag och spelare som springer fel. Vi såg det så många gånger under 2010. Är vi inte färdiga med det snart…? There’s only one way left, and that’s UP!

Förövrigt kan jag meddela att jag tog mig samman och spelade in låten till Peter igen. Blev lite halvnöjd, den är bara dryga 2 minuter. Kan man ha en så kort låt? Filmen var helt klart roligare med ljud. En dag kanske Peter t.o.m. får höra den… 🙂

Tagged: Hammarby
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: