Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Utvecklingssamtal

maj16

Vi har varit på Irmelins sista utvecklingssamtal på dagis idag. Vi tog våra cyklar och cyklade upp på eftermiddagen – hela familjen, efter vi planterat om och klippt gräsmattan.

Irmelin är en social tjej som sjunger ofta enligt fröknarna. Allt funkar jättebra med motorik och annat. Det kände man ju på sig, naturligtvis – men det är alltid skönt att höra det från andra med… 🙂 Hon äter bra på dagis (”hellre mat än knäckebröd”) och använder bestick som hon håller rätt. Det där med att håll DS däremot är kanske något vi ska jobba på. Men all sätt är val bra utom de dåliga…?

De hade spelat in en intervju med henne där de frågar vad hon vill lära sig i skolan. Hon vill lära sig om katter. Förstås.

När fröknarna frågar vad hon mer vill lära sig om fortsätter hon med: Sköldpaddor och hundar förstås. Och typ 50 djur till. Fröknarna frågar om hon vill lära sig skriva och det vill hon såklart ”Och läsa” lägger hon till och det är ju en fördel om man nu tänkt skriva, liksom…

Vi har förresten släppt katterna fria på nedervåningen men de håller sig mest i det egna rummet. De är allra helst ute och Irmelin är alldeles salig och leker gärna med dem. Hon har gjort egna leksaker med papper och snöre och hjälper gärna till att mata dem.

Jag har inte märkt av någon allergi på Oisín, mest jag som lider av det och det är bara när jag är nära. Men VEM kan motstå sådana söta pälsbollar??

Imorgon ska jag testa mig förr att se om jag får lämna blod – igen.
Wish me luck! 😀

Tagged: Familj
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: