Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Sommarstress!

juni23

Idag ska jag:

– Handla inför midsommar och kalas
– Plocka (ännu mer) björkris
– Plocka blommor
– Fixa fika (hoppas det kommer många och hjälper till i Viljans park kl. 17 idag!)
– Tänka över låtarna inför dansen imorgon (i vilken ordning gör man allt?)
– Klä midsommarstången
– Försöka städa lite
– Systemet (förstås)
– Försöka hitta något som får mina ögon att sluta rinna nåt vansinnigt och stoppa det eviga ôfsadrôppet… Hatar gräs, björk, gråbo och allt vad det är. Har vätskebrist… Trött.

Tagged: Sommar
5 Comments to

“Sommarstress!”

  1. On juni 23rd, 2011 at 13:15 Fröken Svår Says:

    Sötis!
    Jag kan tala om för dig att strax innan din kommentar ramlade in, satt jag och lurade på att ”leta upp” min blogg (har ny dator så alla mina länkar är kaputt) och se hur bloggpolarna, och särskilt du, hade det. Men sen orkade jag inte 😛
    Men nu fick jag nog tummen ur det berömda. Jag är ledig ett par dar efter helgen, då ska jag skriva 🙂 Trevlig midsommar så länge! (Jippi, det regnar!)
    Kram

  2. On juni 24th, 2011 at 00:07 Hanna Says:

    Hej!
    Jag hittade din blogg när jag letade information om Fritsla på google. Anledningen till varför jag tar kontakt med dig är för att jag skall flytta till Fritsla inom ett par veckor och ”storstadstjej” som jag är har jag bara varit i Fritsla en gång (och det var när jag tittade på lägenheten). Jag skall flytta dit tillsammans med min dotter som snart fyller 9 månader, är ensamstående.
    Jag känner ingen i Fritsla, det lilla jag vet om stället har jag fått från Wikipedia och jag är suuuuper nervös!
    Hur är det att bo i Fritsla? Är lite rädd för att jag och min dotter kommer bli väldigt isolerade i och med att vi inte känner någon och arbeta/studera kan jag inte göra förrän lillan börjar på dagis.
    Jag har läst lite i din blogg och ser att du också är Mamma och att du sökt till komvux. Jag kommer också söka så fort tillfälle ges.
    Det skulle vara roligt att få lite svar, har massa frågor och det skulle kännas rätt gott att ha någon typ av kontakt med någon som faktiskt bor i Fritsla och som är mer mänsklig än kommunen 😉

    Jag hoppas du får en superfin midsommar!

    Kram,
    Hanna

  3. On juni 25th, 2011 at 19:07 birka Says:

    Hanna. Välkommen hit. Jag är inte heller från byn men har bott här i 6 år nu (innan dess Göteborg / stockholm). Och trivs hur bra som helst. Ett tips är att gå på Öppna förskolan på fredagar i frsamlingshemmet (stängt under sommaren, öppnar igen till hösten). Där lär man lätt känna andra 🙂

  4. On juni 25th, 2011 at 21:03 Matilda Lindal Says:

    Välkommen Hanna!
    Birkas tips om öppna förskolan är nog ett toppentips! Min yngsta var ju 2,5 när jag flyttade hit och dessutom hade jag en hel familj att umgås med + min gamla kompisar.

    Det anordnas en del såsom dans kring midsommarstången, vårfest, höstfest och Barnens dag. Icke att förglömma är juljippot som brukar vara mycket uppskattat.

    Komvux är jag färdig med sedan mars, det gick jättebra att läsa på distans som jag gjorde. Rekommenderas verkligen, lite svårt att få jobb men det beror kanske på vad man läser…?

    Du är välkommen med alla möjliga frågor på mail (om du inte hittat den på bloggen) tildali@telia.com eller här på bloggen.

    Välkomstkram! 🙂

  5. On juni 27th, 2011 at 18:16 Hanna Says:

    Hej på er! Och tack!

    Ja, öppna förskolan är en toppenidé! Synd att det var stängt nu under sommaren, flyttar inom 2 veckor 🙂
    Var i Fritsla idag och skrev på kontrakt för lägenheten samt tittade på den ännu en gång, för att inte tala om området. WOOW vad vackert!!! Nu saknas det bara att träffa andra föräldrar så att man kan ta en barnvagnspromenad 🙂

    Är Göteborgare och har bott här näst intill hela mitt liv. Skall bli roligt och spännande att upptäcka nya delar av världen, som vackra Fritsla.Får känslan av att det är ett mycket bra ställe för barn att växa upp, känns tryggt.

    Roligt att ni båda har gjort som jag, och flyttat dit!
    Det skulle vara roligt att träffas för en promenad och kanske en liten sightseeing! 🙂

    Jag mailar!

    Stort tack ännu en gång, och hoppas ni har det gott i värmen!

    Kram!!
    Hanna

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: