Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Nu river vi verandan!

juni29

Tyckte det var dags att sätta igång. Jäklar vad kul det är! Jag har tagit mobilbilder som jag ska försöka lägga över sedan – men ni vet hur det brukar gå… Dessutom har jag jobb imorgon mellan 11.45-21.15, nu börjar knoget.

Dansen gick bra och jag fick faktiskt dansa en hel del, träffade även på en gammal vän – Börje – hade inte ändrat sig ett spår på 10 år!
Fast det var för lite gammaldans. Kl 11 var det en HEL timmas bugg och foxtrot innan det blev gammalt igen och då hade jag fått nog. Som tur var hade mamman också fått nog och vi åkte hem.

Jag fick huvudvärk och lite illamående så det var en himla tur att vi åkte. Synd bara att jag inte hann bjuda upp de trevliga herrar som bjöd upp mig. Kanske kommer fler tillfällen…? Det var kul iaf och jag var helt slut i bilen på vägen hem. Vaknade med en blixtrande huvudvärk i morse och höll mig i sängen hela morgonen med Ipren som enda sällskap.

Idag har Peter namnsdag – nåt som hans svärmor kom ihåg först av alla men nu har jag också grattat!

Jag ska duscha och sedan se om det inte möjligtvis kan vara så att det vankas starköl nånstans i trakten…

2 Comments to

“Nu river vi verandan!”

  1. On juli 2nd, 2011 at 07:34 birka Says:

    Jag vet att du har fullt upp med jobb, altan och Peter men om du får en stund över så lider jag av SVÅR alfapetabstinens.

  2. On juli 2nd, 2011 at 17:01 Matilda Lindal Says:

    Jajemän! Vi delar den abstinensen, du och jag. Jobbar massor men någon gång ska det väl gå att få ihop… Jag kan skolka när Peter jobbar… 😉

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: