Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Jag är en hacker!! (nästan)

juli8

Det finns ett gäng bloggar jag besöker dagligen. En av dem är ”En trevlig tjej” (Det är synd att det är så få tjejer som är trevliga nuförtiden.) som skrivs av en SFI-lärare i Stockholm med MASSOR av humor och ironi. Jag trillade in för ett par månader sedan och blev fast.

När jag läste där idag undrade hon varför Maria Montezami (nån lyxfru som jag inte orkar leta upp rätt stavning på, dessutom måste jag laga mat åt min arbetande karl) var refererare till hennes blogg (hon har aldrig skrivit en kommentar på Marias blogg, bara länkat till bloggen) och JAG – mina vänner – knäckte det! Det rörde sig om en pingback och nu har JAG t.o.m. förklarat hur man stänger av funktionen (tack google)!

Jag är nu – nästan officiellt – en hacker! Här har ni det inlägget. (Så får hon även en pingback, pedagogiskt va?)

Tagged: Kul!
3 Comments to

“Jag är en hacker!! (nästan)”

  1. On juli 8th, 2011 at 15:34 Anna Says:

    Jag är på riktigt väldigt tacksam över detta, för jag fattade ingenting! Och då ser jag mig ändå inte som en total idiot när det gäller ”datagrejer”! …
    Tack även för berömmet som jag blev glad av att läsa!
    Hare tills vi hörs igen! : )

  2. On juli 8th, 2011 at 17:54 Matilda Lindal Says:

    Anna – det är egentligen min kille som är tekniskt begåvad men ibland finner även en blind höna ett korn… 🙂

    Märta mos – Ja Anna är (var) som ”Aftonbladsbloggandets” stora kändis (så tolkade jag det) med massor av läsare varje dag. Det är alltid underfundigt och roligt att läsa där. Jag gillar även att hon alltid svarar på kommentarer, det är fint. Inget hybris där inte. Gillar’t!

  3. On juli 8th, 2011 at 16:33 märta mos Says:

    Vi är nog många som läser Annas blogg när datorn slås på. Har läst hennes skriverier i några år och det är en behållning nästan varje gång!

    häpp och så tycker jag 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: