Här i Fritsla…

…små och stora tankar i världens bästa by

Bad i (håll i er nu) HAVET!

juli17

Jag har badat! 2 dagar i rad – jag som inte gillar att bada så mycket. Nåt jag gör för min älskade Peters skull. Och för barnen men de är inte så förtjusta i att bada. Tackålov! Men ibland måste man ställa upp för sina nära och kära och kommer man bara i så ÄR det ju skönt! Men inte så skönt att det uppväger plågeriet att ta sig i. För mig iaf.
Vi gjorde även ett av de maffigaste sandslott jag varit med och medverkat till. Tyvärr hade jag inte med mig kameran (=mobilen) och sedan tror jag åskregnet regnade bort det i morse. Synd!

Måste tipsa om mycket fin restaurang som pappan bjöd oss på i torsdags. Vin & Skafferi Hus no 13 (LÄNK) ligger innanför muren på Varbergs fästning. Ljuvlig mat!! De var vänliga nog att bjuda oss på ett glas bubbel innan maten. Tänk vilka trevliga restauranger det finns! Kanske tyckte de att vi skulle fira nåt eller så..? Tack pappan!!

I fredags kväll (igår) begav vi oss – mamman och jag – till Hambologen i Faurås utanför Falkenberg. Döm om min förvåning när Robban återigen står (eller sitter bakom sitt trumset) på  scenen! Jag har dansat 3 gånger i år och detta är 2:a gången han spelar! Jag hittar ingen hemsida men HÄR finns en länk till gammaldans i västsverige.
Det var jättekul! Mycket folk och många dansvana. Herrn som leder kursen dissar mikrofonen (undertecknad känner ett visst släktskap) och vrålar ist av sina lungors fulla kraft. Mycket underhållande! Rekommenderas varmt!
Dansade Schottis på logen i Hög (Länk till dansinstruktioner) med en 13-årig kille! Hur duktig som helst! När jag blev lite osäker innan (blandar ihop danser ibland…) sa han stegen under dansen… Försigkommen kille! Fast det går ju bra, bara man kommer in i det! Har ju dansat i många år nu.
Imorgon bär det av till Falkenberg för match! Ska jag försöka ta kort… Heja Bajen!!

Sist men inte minst måste jag ju kommentera kommentaren i förra inlägget som denne Karlsson (länk) skrev. Jag har haft denna bloggen (på olika adresser) i snart ett år. Detta är den första negativa kommentar jag fått (vilken kommentar sen! Rosenrasande och med noll koll) och sverigedemokraterna är långt ifrån det enda parti jag skrivit om.
Det tycker jag säger en hel del om detta parti och jag hoppas du tänker dig för både en och två gånger innan DU struntar i att gå till vallokalerna i september. En icke-röst innebär en röst mer till sverigedemokraternas fördel. Kan inte det övertyga dig, så har jag slut på argument! Tack för ordet.

Peace out!

Tagged: Dans Sommar
4 Comments to

“Bad i (håll i er nu) HAVET!”

  1. On juli 18th, 2010 at 00:30 Fina Says:

    falkenberg here we come…. heja bajen….

  2. On oktober 11th, 2010 at 23:28 Här i Fritsla… » Förlovade i ett kvartal – idag! Says:

    […] timme, mina på ett dygn. Fast kusin E upptäckte det) och vi fick present och förlovningsmiddag (som jag bloggade lite diskret om HÄR) och allt! Giftermål…? Tja, det hinns […]

  3. On oktober 13th, 2010 at 17:16 mamman Says:

    Förlovningsmiddagen ja…jag var också med…och det var mitt förslag…ja, det är sant det var pappan som betalade med våra gemensamma pengar!

  4. On oktober 13th, 2010 at 21:33 Matilda Lindal Says:

    Rätt ska vara rätt! Nu står det som det ska stå. 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/5/3/gothem.net/httpd.www/tilda/wp-content/themes/notepad-chaos/comments.php on line 69

Email will not be published

Website example

Your Comment: